مرگ غیر قابل تشخیص که عموما به عنوان سندرم مرگ ناگهانی (sds) نام برده می‌شود .

ماشین جوجه کشی

تشخیص : sds در جوجه های گوشتی وضعیتی می باشد که جوجه ها سوای هیچ ادله قابل تشخیص تلف میشوند سه نگرش کلی برای مدل بندی این جوجه ها وجود دارد الف) بدن در شرایط خوب با لوله گوارش پر و بدون هیچ علامت تخریبی پس از مرگ .

ب) وضعیت بدن خوب لوله گوارش مالامال عده شدن خون و خلط در ریه ها و یا اندام های دیگر ، قلب تعالی و بطن منقبظ شده ، وجود ه های خون در دهلیز ها ، روده های متسع شده ، کیسه های صفرا خالی و ماهیچه های سینه و ران رنگ پریده .

ج)بدن در وضعیت سلامت ، لوله گوارش مالامال ، توده شدن خون در شش ها ، ادم عمومی در حفرههای سینه و بطنی ، کبد بلندمرتبه و آبکی و تجمع شدید خون در ششها . ادم همگانی در حفره های سینه ای وبطنی ، کبد بلندمرتبه و آبکی و تجمع شدید خون در دهلیز ها و بطن ها .

ادم ذکر گردیده از موقعیت مایع کف آلود در برونش ها تا مایعی که فضاهای حفره پشتی سینه را پر می نماید متغییر هست . البته 25 درصد جوجه ها ششهای ارگانیک دارند ، البته در مورد سایر جوجه ها ، تجمع شدید خون ، التهاب و آماس سلول تصفیه کننده موی وجود دارااست که این عارضه ها پس از مرگ حاصل می شود و جوجه های نو تلف شده علائمی ندارند .

سن وقوع سکته : تلفات ناشی از وقوع sdsممکن می‌باشد از دو روزگی تا نقطه پایان عصر وجود داشته باشد و حداکثر تلفات در بخش ها متعدد گوناگون باشد . به عنوان مثال در انگلستان و استرالیا حدکثر تلفات در مفته اولیه و در کانادا و اروپا هفته سوم و چهارم گزارش شده است و بعضا گزارشات تلفات را فی مابین 21 و 27 روزگی ابلاغ کرده اند . میزان تلفات ناشی از سکته مختلف بوده که از 5/ تا 5 و حداکثر تا 77 درصد هم مشاهده گردیده .

اثر جنسیت : طبق نتایج محققین سکته در نر ها بیشتر از ماده ها بوده به طوری که 70 درصد تلفات ناشی از سکته در گله های مخلوط مربوط به نرهاست .

غلظت سرمی یک‌سری مواد معدنی مانند کلسیم ، مس، روی، پتاسیم ، سدیم و فسفر پس از مرگ تغییر و تحول پیدا کرده اند .

کردار پیش از مرگ : چندین مطالعات از طریق فیلم ویدئویی و چک مداوم حرکات و اخلاق و رفتار جوجه هایی که دارنده حالت یکسان بودند ، انجام گردید و مشاهده شد که جوجه ها ی تلف شده دقایقی قبلی از مرگ دارنده خوی مشابهی با سایر جوجه ها بودند و صحیح پس از مرگ ، هجوم ناگهانی به علت از دست دادن تعدل ، بال پر و بال زدن شدید و انقباضات شدید ماهیچه ای ایجاد گردید . بعضی از جوجه ها یی که به علت سکته تلف میشوند موقع مرگ جیغ استنشاق میکنند تعدلاشان را از دست میدهن به پشت یا این که سینه میافتند .

دست اندرکاران

اثر گذار در وقوع سکته الف ) حساسیت های نژادی و وراثت : در وراثت در فی مابین سویه مادری و پدری والد مادری رابطه بیشتری جود دارد .

ب) عامل ها محیطی : اکثر محققین تنوع دوچندان در مقدار وقوع sds را به اختلاف ودبیریتی و تغذیه ای نسبت می دهند و عوامل محیطی زیادی از قبیل صدا ، تراکم ، تنش حرارتی یا اثرات متقابل را در وقوع آن دخیل می دانند . اندازه تلفات حاصل از sds در دی ماه بیشترین و کمترین دما و در تیر ماه تحت ترین حد قرار دارد و ارتقاء وقوع تلفات در ماههای سرد سال گزارش گردیده میباشد .

ج) نور : رژیم های نوری در صنعت جوجه گوشتی برهان محیطی فراوان ویژه ای هست و اثر بسیار شدیدی روی عملکرد می گذارد . آزمایشات نشان عر که شدت بسیار نوروروشنایی وقوع sds را ارتقا می‌دهد ، ولی اختلاف تلفات در تاریکی و نوروفروغ شدید در کلیه پژوهش ها یکسان نبوده میباشد . به هر حالا نتایج عمده تحقیقات نشان ارائه میکنند که برنامه نوردهی شدت این بیماری را کاهش می‌دهد . ولی نقش فروغ در بیماری زایی sds شناخته نشده میباشد . همینطور بالا بودن تراز ملاتونین خون این عرضه را افزایش میدهد .

د) تغذیه : عواملی زیرا سرعت پرورش ،پروتئین های جیره ، چربی ها ، دانه غلات ، ویتامیت ها ، مواد معدنی و حبه کردن طعام ، روی وقوع sds موثرند . مطابق آزمایشات انجام شده کمیت و کیفیت پروتئین جیره در کاهش سکته نقش داراست . اما این نتایج اثبات نیستند به عنوان نمونه صرفا در بعضا موارد مصرف روغن گیاهی نسبت به حیوانی وقوع سکته را کاهش مدهد . همینطور مصرف زیاد گندم .و ذرت ناچیز در جیره سکته را ارتقاء می دهد . حبه کردن با بخار و فشار آلرژی به سکته را فراوان می‌کند مصرف زیاد پروتئین نیز ابتلا به این سندرم را ارتقاء می‌دهد . و افزودن استیل سالسیلیک اسید به جیره کل تلفات را کاهش میدهد . ولی بر روی وقوع سکته اثری ندارد . بیشتر کردن بتا- هیدروکسی – بتامتیل بوتیرات به رژیم مصرفی این عارضه را اندک می کند . تجویز 62/ گرم بیکربنات پتاسیم به ازای هر مرغ در آب آشامیدنی به بازه زمانی سه روز تلفات را کاهش می دهد و ادغام 6/3 کیلوگرم از آن در هر بدن طعام تلفات را تا تراز قابل قبولی ناچیز کمیکند و این احتمالا به علت تاثیر غیر بی واسطه نمک زید جیره بر وقوع آسیت باشد شفاف میباشد که سندرم مرگ ناگهانی در اثر سرعت بسیار رشد به واسطه برخی تغییرات متابولیسم و به خصوص تعادل اسید و گشوده بدن صورت میدهد . این سندرم را با تغییردر تغذیه و یا مدیر که موجب کاهش پرورش می گردد میتوان ریشه کن نمود .

ه) محدودیت غذایی و سرعت پرورش : تحقیقا نشان داده که محدودیت غذایی با کم کردن سرعت رویش وقوع سکته را کاهش میدهد . همینطور ارتقاء پروتئین در جیره اتدای عصر با کاهش تنش فشار روی سیستم قلب و عروق ،تلفات اولیه دوره را قلیل می نماید . معمولا مرغ های درشت خیس عمده مبتلا سکته می گردند .

ی) اثر بعضا ویتامین ها در سکته : بر اساس پاره ای مطالعات در بین اندازه بیوتین غذا و سکته قلبی پرنده ها ارتباط ای وجود داراست . معمولا اندازه بیوتین مو جود در کبد جوجه های تلف شده کمتر از مقدار بیوتین کبد جوجه های سلامت می باشد . نبود بیتین در جیره های که دارنده چربی بالا میباشند خطر مرگ ناگهانی را کاهش می دهد و علت آن تغییر و تحول در سنتز پروستاگلاندین می‌باشد که در تضاد با عمل قلب هست . کاهش پروستاگلاندین در بافت قلب یار با کمبود بیوتین چشم می‌گردد از این رو به کارگیری از بیوتین تا حدودی سبب پیشگیری از این سندرم میشود . مقدار سفارش شده بیوتین در جیره غذایی 300 تا 400 پیپی بی می باشد که مراتب فراتر از حدی است که در جیره های عادی قضیه به کار گیری قرار می گیرد . علاوه بر بیوتین ، بیش تر نمودن 3 گرم تیامین و 5 گرم پیریدوکسین در هر بدن غدا سبب ساز بهبود بنیه طیور و کاهش تلفات سنرم مرگ ناگهانی در گله می‌گردد .


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عنوان؟! ناردون کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. فروشگاه گوشی های چینی به کابین چوب خوش آمدید، منتظر پیشنهاد و سوالات شما هستیم. کافه کتاب بهترین نرم افزار CRM ایران ( مدیریت ارتباط با مشتری ) باشگاه تخصصی والیبال ثامن فاروج خرید پروژکتور اس ام دی Yuri گوجه ها گوجه میمیرند